Vælg den rette hverdags parfume

Vælg den rette hverdags parfume

Nej hvor dufter du godt! Dette er en tilbagemelding fra kolleger og venner, som de fleste af os bliver glade for at høre. De dage, hvor du har ramt helt rigtig med den valgte parfume i forhold til din kropsduft, vil du være omgivet af et ganske uimodståeligt duftskær, som vil gøre dig mere attraktiv og appetitvækkende for dine omgivelser.

Mange mennesker tror desværre fejlagtigt, at det at dufte godt er ensbetydende med at pløre sig ind i parfume, eau de toilette, deodorant, after shave, body lotion, hårpudder og andre velduftende pleje produkter. Men her opnår man i bedste fald blot en sand duft forvirring, i værste fald en kvalm udstråling, som er ubehagelig for de nærmeste omgivelser.

Dette er knap så heldigt hvis du arbejder på kontor, og dine kolleger skal lugte til dig dagen lang. Og arbejder du eksempelvis i plejesektoren eller på et sygehus, kan du risikere at dine klienter, borgere eller patienter blot får det værre, når du er i nærheden. Ikke alle dufte er gode dufte – og ikke alle parfumer egner sig til hverdags brug.

Find den rette parfume, du kan have på til hverdag

Du bør således vælge din dag parfume med omhu. Her bør du ikke gå efter eksempelvis Opium fra Yves Saint Laurent eller lignende tunge og krydrede dufte. Dem kan du med fordel reservere til en aften i byen eller til en hot date. Din hverdags duft skal ligge i den lettere ende, og gerne være luftig og blomster agtig.

Du kan for eksempel prøve en af de mange duft varianter fra parfume producenten Clean, som har specialiseret sig i lette, volatile duftserier. Parfumer fra Clean vækker mindelser om dugfriske enge, lange, solrige dage på stranden, og blide sæber – som var du lige kommet ud af et forfriskende brusebad!

Du kan købe parfume fra Clean online på sephora.dk