Sunny Beach – sommerferie for unge

Hvis du leder efter den perfekte destination for din sommerferie rejse skulle du overveje Sunny Beach i Bulgarien.

Sunny Beach har rigtig mange fordel som ungdoms feriemål. For det første er Bulgarien ikke særligt langt væk fra Danmark, hvilket gør at rejsen i sig selv ikke koster spidsen af en jetjager. For det andet er Bulgarien stadig blandt nogle af de billigste rejsemål i Europa – og dermed vil du faktisk kunne betale for både kost og logi uden at slå bunden ud af dit ferie budget. Og for det tredje er Sunny Beach perfekt for dig som ønsker at tilbringe din ferie med fest, farver og hygge i selskab med andre unge på din egen alder.

Sunny Beach er nemlig et af de største og mest populære mødesteder for unge fra hele Europa. I sommer perioden vrimler det med ligesindede som ønsker socialt samvær, fest og hyggeligt samvær. Og så kan du faktisk hurtigt få skabt internationale venskaber for livet.

Hvordan kommer jeg til Sunny Beach?

Samtidig er det ikke hverken svært eller omstændeligt at rejse til Bulgarien. Vælger du Sunny Beach som din ferie destination vil du tilmed opleve at det er nærmest lige så let som at tage toget ind til byen. Du kan nemlig benytte dig af et pakkerejse tilbud fra Uptours hvis du ikke er så rejsevant.

Med en all inclusive pakke tilbud er alting arrangeret. Du vil blive hentet i lufthavnen og transporteret til det hotel i Sunny Beach hvor du skal bo mens du ferierer. Alle måltider er inkluderet i opholdet og serveres på selv samme hotel. Dygtige rejseguides vil være til rådighed i tilfælde af at du skulle komme til skade eller af anden grund få brug for hjælp. Og så er samtlige operatører på stedet godkendt af Uptours.

Du kan læse mere, og bestille din Sunny Beach tur, på Uptours.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *