Professionel gulvafhøvling i Helsingør – når trægulvet skal have nyt liv

Professionel gulvafhøvling i Helsingør - når trægulvet skal have nyt liv

Et lækkert og intakt trægulv, som dækker hele boligen, er en pryd og et aktiv for ethvert hus eller enhver lejlighed. Derfor gør du dig sikkert også umage for at vedligeholde dit trægulv i alle ledder og kanter – og efter alle gældende forskrifter. Således er det ekstra ærgerligt, når trægulvet lider skade – for eksempel får store og dybe revner eller skrammer, eller danner buler og andre ujævnheder som følge af en vandskade.

Når et trægulv slår sig på den måde, kan det komme til at synes meget gammelt og skidt vedligeholdt – også selv om træværket ellers er sundt.

Giv gulvet en chance mere med en grundig, professionel gulvafhøvling

Det kan være fristende at rykke det beskadigede trægulv op og få lagt et nyt – eller dække det over med eksempelvis beton eller cement, hvilket er meget moderne nu om stunder. Men du kan også vælge at kontakte dit lokale gulvfirma med henblik på en vurdering af trægulvets tilstand. Der er nemlig ret stor sandsynlighed for, at gulvet vil kunne reddes med en gulvafhøvling.

Hvad er en gulvafhøvling?

En gulvafhøvling er en metode, med hvilken man kan genskabe den jævne og plane overflade i et trægulv, som har lidt skade som følge af eksempelvis fugt angreb. Ved en gulvafhøvling skrælles det øverste lag af trægulvet, således at eventuelle niveau forskelle udlignes, og diverse buler og skrammer forsvinder.

Efter selve gulvafhøvlingen vil en professionel gulvmand som regel følge op med en gulvafslibning, ved hvilken gulvet finpudses, så det bliver ganske ensartet i overfladen. Sluttelig får gulvet en efterbehandling efter dit eget ønske – det kan for eksempel være med lud, lak, sæbe eller olie.

Få et godt tilbud på en professionel gulvafhøvling ved erfaren gulvmand

Du kan altid besøge dit lokale gulvfirma på gkservice.dk. Her kan du indhente et fordelagtigt tilbud på en behandling af gulvet i dit hjem.