Opdag lækre måltidskasser til hverdagen

Drømmer du om lækker mad hver eneste aften? Skal det være let at tilberede? Og også smage godt? Så skal du prøve en måltidskasse. Der findes flere firmaer, der tilbyder dem, og du får ofte rigtig smagfulde retter til få penge. Bedst af alt, er det nemt at tilberede dine retter.

Vil du vide mere? Læs med her, og find ud af alt om at bestille måltidskasser til din dør.

Sådan bestiller du en måltidskasse

Bestillingen foregår typisk online. Der findes mange firmaer, der tilbyder denne smarte løsning, og de har alle en hjemmeside, hvor du kan se ugens retter og tilvælge lige dem du ønsker. 

Du kan som udgangspunkt bestille retter til et bestemt antal dage og personer hver uge. Men du kan typisk også bare vælge hver anden eller hver tredje uge. 

Hvilken måltidskasse skal du prøve?

Hvordan beslutter du dig for, hvilken type måltidskasse du skal prøve? Det kan være en god idé at søge lidt online og se nærmere på, hvad det er for nogle kasser og retter, de forskellige firmaer tilbyder.

Har de f.eks. en børnevenlig kasse? Mange retter at vælge mellem? Mulighed for at udskifte retter efter dine ønsker? 

Vil du prøve en måltidskasse, der byder på mange familievenlige og nemme retter? Så skal du overveje at prøve kokkenshverdagsmad.

Hvad koster en måltidskasse?

Det er forskelligt, hvad måltidskasserne koster. Men typisk kan du få retter til 2 personer til 3-4 dage for knap 500 kr. Nogle retter koster dog mere, hvis det f.eks. er med fisk. Og du kan også skulle betale lidt ekstra for en kasse, der er sammensat ud fra ønsker om vegetar eller veganske retter. 

Mange firmaer tilbyder introrabat. Det vil sige, hvor du sparer penge på 1-2 af de første kasser, som du bestiller fra firmaet. Det er en rigtig god måde at prøve konceptet af på.