Køb brugt Volvo og få en god bil for en lav pris

Skal familien have en sikker og rummelig bil? Så er en Volvo et rigtig fornuftigt bud.

Hvad er fordelen ved at købe en brugt Volvo frem for en ny?

Den mest indlysende fordel ved at vælge at købe en brugt Volvo i stedet for en fabriksny model er naturligvis prisen. Volvo tilhører i forvejen ikke den billigste kategori af biler – og de høje afgifter, som af den danske stat pålægges nye biler i Danmark, presser nyprisen på Volvo biler op i et skyhøjt leje.

Det er faktisk nærmest urealistisk at forestille sig at en ganske almindelig dansk lønmodtager skulle kunne anskaffe en Volvo uden at skulle optage et dyrt bil lån for at kunne finansiere købet. Er du ung og med nystiftet familie samt måske endda nyerhvervet hus eller lejlighed er der sikkert mange andre ting at bruge penge på end høje månedlige afdrag. Og derfor kan der være en vis idé i at købe den nye bil i en brugt version.

Når du vælger at købe en brugt Volvo får du rigtig meget bil for pengene. En Volvo er, selv med nogle år på bagen, en rigtig solid og pålidelig bil. Er du så heldig at finde en brugt Volvo af nyere dato vil bilen have smidt det meste af sin nyværdi, således at du kan få den til en brøkdel af nyprisen. Og din nye, brugte Volvo vil stadig have masser af år og kilometer tilbage i tælleren.

Hvor finder jeg en brugt Volvo i god stand?

Hvis du vil være helt sikker på at din Volvo holder en fornuftig stand, og at prisen på bilen står mål med kvaliteten, bør du købe den hos en autoriseret brugtvogns forhandler.

På Biltorvet finder du hver dag opdaterede annoncer for brugte Volvo biler til salg fra flere af de mest velansete forhandlere i Danmark. Se dem alle på Biltorvet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *