Hvornår skal jeg afslibe mit gulv?

Når et sæbebehandlet trægulv bliver slidt vil det typisk begynde at blive misfarvet og mat i overfladen. De steder, hvor gulvet hyppigst betrædes, vil du kunne iagttage grålige indlejringer af nedtrådt støv og skidt – de såkaldte slidspor. Du vil ikke kunne fjerne disse ved almindelig gulv vask uanset hvor grundigt og hyppigt du end skrubber og skurer.

Det samme gælder for de gullige plamager som fremkommer der hvor lys indfaldet er stærkest. Dette fænomen kaldes solfalming, og optræder når det beskyttende lag af sæbe, som gulvet fik ved sin seneste behandling, og som kan indeholde uv filter. Når gulvet således bliver grimt og misfarvet er det på tide med en gulvafslibning og en ny sæbebehandling.

Hvor kan jeg få den rette hjælp til gulvafslibning i Holte?

Er du og din familie bosat i det skønne Nordsjælland, nærmere betegnet Holte, kan du altid kontakte DBF Gulvservice når gulvene trænger til en professionel afslibning.

Hos DBF Gulvservice finder du nogle af de mest erfarne og rutinerede gulvmænd på Sjælland, som står klar til at hjælpe dig med at genskabe dit smukke og skinnende trægulv. DBF Gulvservice har mere end tyve års erfaring inden for gulvservice branchen og kan hjælpe dig med alt fra gulvafhøvling og gulvafslibning til efterbehandling med eksempelvis lak, lud, sæbe, olie eller maling.

Din gulvmand fra DBF Gulvservice vil med sikkerhed kunne bedømme dit trægulvs tilstand og beskaffenhed og på baggrund heraf vurdere hvilken type behandling der tjener det bedst. Gulvmanden vil på baggrund af denne vurdering samt sin ekspertise og erfaring kunne rådgive dig angående valg af efterbehandling og samtidig give dig den bedste vejledning når det handler om gulvets fremtidige pleje og vedligeholdelse. Og så holder DBF Gulvservice aldeles kundevenlige og konkurrencedygtige priser på afslibning af gulve.

Du kan få et godt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling, udført af professionel gulvmand, via DBF Gulvservices hjemmeside dbf-gulvservice.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *