Find det billigste billån online

Tidligere har det været kutyme, at skulle du have et billån, skulle du i din traditionelle bank for at ansøge om et lån. Det har imidlertid ændret sig efter at det er blevet muligt at låne hos en online bank. I dag er det muligt at finde det billigste billån hos en af de mange online banker, der findes på det danske lånemarked.

Hvis du har svært ved at få overblik over de forskellige muligheder kan du benytte dig af de forskellige sammenligningssider der er på internettet. De har specialiseret sig i at gennemgå de forskellige muligheder og finde dig tre banker du kan ansøge om et lån.

Hvilke krav stiller en online bank?

En online bank er kendetegnet ved at de har en hurtig og nem låneproces. Du ansøger online og det kræver kun få oplysninger for at du kan sende en ansøgning af sted. Bankerne har intet krav om at du stiller med sikkerhed for at kunne låne til en bil, men du vil med stor sandsynlighed blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt og derfor kan betale lånet tilbage. Du kan dokumenterer det ved at vise en lønseddel. 

For at du kan låne er det nødvendigt at du har et NemID, det skal du benytte for at kunne underskrive et lånetilbud. Du skal også have en emailadresse, den skal du oplyse for kunne modtage et lånetilbud. 

Af andre krav banken stiller er at du har en dansk folkeregisteradresse og du skal være mindst 18 år og myndig. Mange banker kræver at du er ældre end 18 år. 

Inden du låner er det en god ide at du sikre dig, at du har råd i dit budget til at betale de månedlige afdrag. Start dermed altid med at få dig et overblik over din økonomi og læg et realistisk budget.