Find den rette skønhedsbriks til din salon

Find den rette skønhedsbriks til din salon

De fleste behandlere ved, at det er vigtigt med en stabil og solid briks hvis eksempelvis massagen eller fysioterapien skal have den ønskede effekt. Et ustabilt leje fører til nervøsitet hos klienten, som så vil spænde op og ikke være i stand til at modtage behandlingen.

Derfor vil man som massør, fysioterapeut, kiropraktor eller lignende behandler altid prioritere en god briks af høj kvalitet, når praksis eller klinik skal udrustes. Men vidste du, at det for dig som kosmetolog eller anden form for skønheds behandler også er vigtigt med en god briks?

Hvorfor er lejet vigtig for mig som kosmetolog eller tatovør?

Måske tænker du, at det umuligt kan have den store indflydelse på dit arbejde som tatovør om klienten ligger på en professionel briks. Men forestil dig som kunde hos en tatovør at skulle sidde i flere timer i en helt almindelig stol mens du får din tatovering. Dette kan umuligt være behageligt – og har kunden ikke en god oplevelse, kommer han eller hun næppe igen.

Det er således en rigtig god investering i kunde tilfredsheden at udstyre din tatovør salon med en lækker briks, som kan justeres i ryglænet og i højden, og som er forsynet med armlæn og god støtte i såvel nakke som fødder. Set fra et ergonomisk synspunkt vil du også selv have glæde af en sådan briks, idet du vil kunne variere din arbejdsstilling i langt højere grad end hvis klienten sad i en stationær stol eller lå på et ditto leje.

Som kosmetolog har du også brug for at kunne placere din klient i flere forskellige stillinger, alt afhængigt af om du skal lave en voksbehandling, udføre en ansigtsbehandling, eller foretage pedicure eller manicure. Med en god skønhedsbriks kan du behandle klienter i såvel siddende som liggende position. Du kan finde et stort udvalg af skønhedsbrikse fra Altermed Wellness i den online shop på altermed.dk