Få klarhed og indre ro på et kristent værested

Få klarhed og indre ro på et kristent værested

I disse dage finder flere og flere mennesker tilbage til deres oprindelige spirituelle værdier, nemlig de kristne. Mange mennesker, som ikke før var troende, oplever i deres møde med nåden, at de får en ny dimension på – og en bedre forståelse af – vor jordiske tilværelse.

Kristendommen er for de fleste åndeligt funderede individer en vej til at finde svar på mange af tilværelsens mest presserende spørgsmål. Og som eksistentiel livsfilosofi har kristendommen atter vundet indpas i den danske kultur, hvilket har nødvendiggjort oprettelse af refugier og retreats, hvor troende kristne kan dyrke deres tro og dennes ritualer sammen med ligesindede.

Mikkelsbakke Refugium – et kristent værested for dig, som er åndeligt anlagt

Er du blandt de mennesker, som har fundet sig selv i troen på nåden, genopstandelsen og det evige liv, har du sikkert også ofte behov for at kunne trække dig tilbage og filosofere eller meditere over livets mysterier. Her vil Mikkelsbakke Refugium sandsynligvis være lige noget for dig.

Hos Mikkelsbakke Refugium, som er beliggende i Nykøbing Mors, finder du et kristent fristed, hvor ingen dømmer dig for din tro, men tvært imod altid er klar til en snak om eksistentielle og åndelige emner. Når du vælger et ophold på Mikkelsbakke Refugium, får du mulighed for at fordybe dig i bibel studier, deltage i dagligt liturgi, eller blot hengive dig til refleksion og eftertanke i de skønne omgivelser omkring Tæbring Kirke, Limfjorden og Præstegårdskoven.

Der vil altid være nogen at snakke med, og måltider foregår i fællesskab med andre beboere og tilrejsende pilgrimme. Og så er der tilbud om kurser, foredrag og aktiviteter så som tegning og maling, musik, og anden kunstnerisk og kreativ udfoldelse. Hvis dette lyder interessant, kan du altid tage kontakt til Mikkelsbakke Refugium og høre mere om mulighederne for et ophold – læs mere på https://www.mikkelsbakke.dk/