Billig reparation af iPhone X skærm

09 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

iPhone X var aldeles banebrydende for sin tid da den i 2017 så dagens lys. Den elegante iPhone X – X’et udtales ”ti” – er Apples jubilæums version af den kendte iPhone, og markerede 11. generation af denne enhed.

Er du en af dem som købte en iPhone X dengang, og er du stadig glad for telefonen, har du sikkert ikke noget ønske om at skifte den ud lige foreløbig. Din iPhone X kan sagtens have mange gode år tilbage i sig hvis du ellers har passet godt på den. Og så er det bare virkelig ærgerligt hvis frontglasset skulle blive ødelagt af en tur i fortovet eller i asfalten på vejen.

Hvad stiller jeg op med en smadret iPhone X skærm?

Hvis skærmen er splintret i en grad som gør det nærmest umuligt at bruge telefonen er det nødvendigt at få frontglasset skiftet ud. Dette kan gøres på et professionelt Apple værksted – men det er faktisk temmelig dyrt.

image

I de færreste tilfælde kan det betale sig at få skiftet skærmen på en iPhone X. Dette behøver dog ikke at betyde at du nødvendigvis skal skrotte din telefon og anskaffe en ny én af slagsen. Du vil nemlig med de rette remedier selv kunne udskifte din iPhone X skærm, og dermed spare mange penge.

Hvordan skifter jeg skærmen på min iPhone X?

Hvis du selvønsker at forsøge dig med udskiftning af skærmen på din iPhone X bør du sørge forat have de rette værktøjer og ditto materialer ved hånden. Disse kan du formedelst en mindre investering skaffe online.

Den danske forhandler af iPhone tilbehør Phone-Parts.dk er leveringsdygtig i reparations kits til samtlige iPhone modeller, her under iPhone X. Med værktøj og materialer fra Phone-Parts.dk er du godt hjulpet når du skal skifte din iPhone X skærm – klik ind og bestil dit reparations kit på https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-x-tilbehor-og-reservedele/iphone-x-skaerm.html 

 

Flere Nyheder