Beskæring er ikke bare noget, man lige gør!

Ved beskæring i denne kontekst mener vi, at man skærer grene eller buske til, og dette kan være alt fra, at man skal beskære en busk på en hæk ved et sving på en vej i Køge, eller man foretager beskæring af træer i Vordingborg – og videre.

Man kan selvfølgelig inddele den slags arbejde efter, hvilket niveau man er kommet i det, hvor man kan tale om en mere grovere beskæring, som man kaster sig over i starten, hvor det ikke kræver så meget finesse, hvorfor man kan sætte en mere uprøvet person til at gøre dette.

Men når man så kommer lidt tættere ind på grenenes rødder, hvis vi bliver i eksemplet med Vordingborg i forbindelse med beskæring, så skal man jo tænke fremad og vide, hvordan man vil have grenene til at vokse senere hen.

Den slags kan man jo manipulere med, hvis der nu er tale om, at man agerer anlægsgartner, og man gerne vil tilpasse omgivelserne til en ny udformning, eller man starter forfra med havens udseende.

Måske er der dog mere tale om et parkarbejde, hvor man vitterligt er blevet sendt ud for at kommer nogle af de mange grene til livs, fordi de skærmer for solen, nogle er rådnede væk, eller folk bare kommer til at gå ind i dem.

Hvis vi tager eksemplet med en hæk, så er det heller ikke noget, hvor man bare lige svinger hækkesaksen, og så er man kommet til bunds.

Her skal man huske at træde tilbage og se resultatet udefra, for det skal gerne være i vater og passe med længde og højde bagefter. Det kan være svært at se, når man står tæt på.

Mange gange kan man lave det arbejde selv, men i andre tilfælde er det meget smartere at få folk til at gøre det, som har mere tæft på det område, så man ved, at man ender med noget, man selv kan holde ud at kigge på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *